Over

Mind On wine

Edwin-1

De wereld van wijn draait om meer dan smaak alleen…

Als we denken aan wijn dan denken we vaak aan die heerlijke drank die voortkomt uit het vergisten van druivensap. Maar de wereld van wijn draait om zoveel meer dan smaak alleen. Het is een passie, een beleving, een herinnering en het mooiste natuur- en cultuurproduct ter wereld. 

De passie voor dit product begon bij mij al op mijn 16de en groeide door in meer dan een passie alleen. De afgelopen 17 jaar heb ik ervaringen opgedaan in diverse hotels en restaurants in binnen- en buitenland, waaronder Zuid-Frankrijk en Zuid-Afrika. Sinds 2010 ben ik als docent verbonden aan het Food en Hospitality college. Een hotelvakschool waar ik alle wijneducatie verzorg.
De wijneducatie prikkelde naar meer.

In 2011 richtte ik Mind On Wine op om mensen op een laagdrempelige manier te enthousiasmeren over wijn. De persoonlijke aanpak en de juiste mix tussen gezelligheid en leerzaamheid is wat mij onderscheid van andere aanbieders op dit gebied. “Nuchter over wijn”, zo gezegd. Bij Mind On Wine kun je terecht voor gezellige en leuke wijnproeverijen, maar ook voor professionele wijncursussen voor beginners en gevorderden. Bekijk hier de cursussen en proeverijen. 

In samenwerking met Wijnhuis Deurne organiseer ik regelmatig wijncursussen en wijn-spijsavonden. Wijnhuis Deurne een familiebedrijf in Deurne. Een speciaalzaak op het gebied van wijnen, (speciaal) bieren, gedistilleerd, relatiegeschenken en delicatessen. Meer weten over Wijnhuis Deurne? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via winkel@wijnhuisdeurne.nl

Edwin